Özel Teklif

en iyi hizmet

Konaklamanızı Planlayın

Güvenli Turizm Sertifikasyonu İle

Otel Özay'da Sağlığınız

Güvende

Düğün ve Etkinlikleriniz İçin

800 kişilik salonumuz

Hizmetinizde

Hakkımızda

Otel Özay Arhavi

Arhavi'de konaklayabileceğiniz en iyi yerlerden biri olan Otel Özay, aradığınız konforu, ilgiyi ve daha fazlasını size sunuyor. Usta ahçılarımızın elinden birbirinden leziz yöresel yemekleri tadabileceğiniz 150 kişilik yemek salonumuz, Okuma, sohbet ve görüşmelerinizi yapabileceğiniz 200 kişilik dinlenme salonumuz, Hertürlü konforu bulabileceğiniz 60 oda ve 120 yatak kapasitesiyle Otel Özay hizmetinizde...

Daha Fazla

İhtiyacınıza Uygun Odalarımız Hizmetinizde

Çift & Tek ve Aile Odaları

Otel Özay, tümü banyo, televizyon ve telefonlu 60 oda ve 120 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük ve kompleks otellerinden biridir. Sicak atmosfer ve konfor içinde geçirebileceğiniz günler için sizleri otelimize bekliyoruz.

Tek Yataklı Çift Kişilik Oda

Fiyat 0.0₺ Gecelik

Üç Kişilik Aile Odası

Fiyat 0.0₺ Gecelik

İki Yataklı Çift Kişilik Oda

Fiyat 100.0₺ Gecelik

Tek Kişilik Oda

Fiyat 100.0₺ Gecelik

Hizmet ve Servislerimiz

Otel Özay Arhavi'ye Hoşgeldiniz

RESEPSİYON 7/24

7/24 resepsiyon hizmetimiz siz değerli misafirlerimizin ihtiyaçları için hazır durumdadır. İlgili ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile çözüm odaklı çalışmaktayız.

ÜCRETSİZ WIFI

Arhavi Otel Özay'da ücretsiz Wi-Fi hizmeti bulunmaktadır. Tatiliniz veya iş seyahatiniz esnasında daima internete bağlı kalmanıza imkan vermekteyiz.

YEMEK SALONU & AÇIK BÜFE

Otelimiz bünyesinde 150 kişilik yemek salonumuz bulunmaktadır. Bunun yanında açık büfe olanaklarından da yararlanabilirsiniz.

OYUN VE DİNLENME

Otelimizde boş vakitlerinizi değrlendirebileceğiniz alanlarımız bulunmaktadır. Bilardo masalarımız bunlardan sadece biri.

ODA SERVİSİ

Oda servisimiz misafirliğiniz boyunca istek ve taleplerinizi karşılamak için hizmetinizdedeir.

SALON HİZMETLERİMİZ

800 kişi kapasiteli düğün solanumuz organizasyonlarınız için hizmetinizdedir. Ayrıca Otel Özay'da konferans ve toplantı salonlarımız da bulunmaktadır.

Görüşler

Hedefimiz Mutlu Müşteriler